Pretraži sajt

Blog

11.
Aug
2020
Čitam magazin
Ne govori o vama samo vaša odeća, već i tip aksesoara bez kog ne izlazite iz kuće Već smo apsolvirali kako horoskopski znaci u neku ruku definišu poneku tipičnu karakternu osobinu. Sada je vreme da saznate šta vaš omiljeni detalj bez kog ne izlazite iz kuće otkriva o vašoj ličnosti onima koji umeju da „čitaju“. 
11.
Aug
2020
Čitam magazin
O tome šta su sve milenijalci upropastili napisano je mnoštvo članaka i tekstova. To je ona generacija što menja svet time što ne pristaje na posao od 9 do 17, konvencionalna radna mesta i koju je oblikovala činjenica da im država posle školovanja nije obezbedila posao kao što je to bilo uobičajeno kod starijih generacija, već su morali sami da se snalaze u svetu koji je svakog dana u sve većim dugovima.
11.
Aug
2020
Čitam magazin
Olympus je objavio planove o tome da se potpuno povuče sa tržišta fotoaparata, a svoju diviziju za fotografisanje će prodati investicionom fondu.
11.
Aug
2020
Obilazim svet
Kada se spremate za put, sve deluje lako. Da bi vam putovanje bilo lakše i lepše, ovde možete naći karte i rute za planiranje putovanja automobilom, biciklom ili pešice.
11.
Aug
2020
Obilazim svet
Autor: Dragana Lombardeli U centralnom delu Italije nalazi se regija "Le Marche", jedina regija koja svoj naziv ima u pluralu i koja se svom svojom dužinom naslanja na plavetnilo Jadranskog mora. Vodim vas na mini putovanje kroz čari ovog regiona u kome sam pronašla svoj dom još od vremena prošlog veka, davne 1989. godine.
string(0) ""
string(0) ""